Suffocation + Cattle Decapitation e.a. naar Doornroosje

Ticketmaster

Zo hebben ze nog nooit in Doornroosje gestaan en zo staan ze binnen 1 jaar voor de tweede keer op het podium. We hebben het natuurlijk over Suffocation. Het optreden van de legendarische death metalband afgelopen september was fantastisch en alles verpletterend. We hebben dan ook geen moment getwijfeld toen duidelijk werd dat ze in 2016 met Cattle Decapitation als co-headliner op pad zouden gaan!

Cattle Decapitation is namelijk verantwoordelijk voor een van de absolute metal hoogtepunten van 2015. De Amerikanen hebben zich wederom overtroffen met ‘The Anthropocene Extinction’. Het album, uitgebracht door Metalblade Records, is van een ongekend hoog niveau, niet alleen speltechnisch en productioneel, maar ook tekstueel. De mix van death en grind klinkt fris, agressief en moddervet. Diepe grunts, blastbeats, breakdowns, ‘cleane’ zang, alles komt voorbij, verpakt in knap geschreven nummers. Maak je borst maar nat, want dit gaat wederom een geweldige en extreme metal avond worden!

Suffocation + Cattle Decapitation e.a.
Datum: 20 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek