Tourist LeMC naar Doornroosje

Ticketmaster

Tourist LeMC (vaak kortweg Tourist genoemd) is een Belgische hiphop- en kleinkunstartiest. Zijn muziek wordt gekenmerkt door invloeden uit de Franse hiphopscene van eind jaren ‘90, reggae, maar ook uit de kleinkunst en folk.

Zijn eerste album, ‘Antwerps Testament’, uit 2010 trok naast vele nieuwe fans ook de aandacht van het Nederlandse label Top Notch. Altijd onderweg, het zou de ondertitel kunnen zijn van ‘En Route’, het tweede album van Tourist LeMC, een krachtig en volwassen vervolg op het opmerkelijk sterke debuut. Tourist LeMC – geboren als Johannes Faes – ontpopt zich op ‘En Route’ als meesterlijk verte.

Tourist LeMC
Datum: 16 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek