Amsterdam Klezmer Band naar Underground

Ticketmaster

Het is feest, want Amsterdam Klezmer Band heeft een 20-jarig jubileum te vieren! De aanstekelijke optredens van deze band staan al twintig jaar als een huis en eindigen gegarandeerd in een dansfeest. Reken op veel nieuwe nummers van het dit jaar te verschijnen album, waarop de eclectische en invloedrijke klezmerstijl van de 7-koppige band verder wordt uitgediept. Amsterdam Klezmer Band gaat daarbij terug naar de basis, op zoek naar de essentie van hun inspiratiebronnen en van hun eigen muziek. Het is simpelweg onmogelijk om niet te dansen, te lachen of uit je dak te gaan op deze mix van Oost-Europese Joodse zigeunermuziek, ska, jazz, punk, hiphop en electronica.

Amsterdam Klezmer Band
Datum: 21 mei
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20.30 uur
Anvang: 21.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek