Bowie – Sound and Vision in Metropool

Ticketmaster

David Bowie is niet meer. Zijn overlijden kwam als een donderslag bij heldere hemel. De inkt van de lovende recensies van zijn laatste zeer goed ontvangen album Blackstar was nog niet gedroogd of de pen kon in dezelfde pot worden gedoopt voor een indrukwekkende hoeveelheid in memoriams. Fans en collega’s reageerden geschokt op zijn overlijden en ook wij waren onaangenaam verrast. Bowie laat een grootse muzikale en grafische erfenis na. Hij kan beschouwd worden als één van de grootste en meest invloedrijke artiesten van de afgelopen 50 jaar en daarom dompelen we ons graag nog een keer een avondlang onder in alles wat hij ons heeft nagelaten tijdens Bowie – Sound and Vision.

Bowie – Sound and Vision (The Grand East, Tommy Ebben, André Manuel en vele anderen)
Datum: zaterdag 27 februari 2016
Zaal: Metropool
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek