Bryson Tiller naar de Melkweg

Ticketmaster

Ineens was daar een nieuw genre: Trapsoul. Het gelijknamige debuutalbum van zanger Bryson Tiller verscheen eind 2015 en zorgde voor een gigantische hype onder liefhebbers van hiphop, R&B en soul. De Amerikaan is pas 23 jaar maar wordt dankzij het succes van zijn nieuwe sound in één adem genoemd met sterren als Drake en R.Kelly. Het begon allemaal toen hij de track ‘Don’t’ op Soundcloud zette. Producer Timbaland en alleskunner Drake pikten het nummer op waarna hij een platendeal sloot en ‘Trapsoul’ uitbracht; een verfrissende plaat die zowel de stoere als gevoelige kant van de zanger laat horen. Eigentijdse trap producties in een muzikaal jasje met een loepzuivere stem: dat kan niet misgaan!

Bryson Tiller
Datum: 2 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start vr 15 jan

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek