Edwin Evers Band Eindejaarsshow naar Music Club Kampen

Ticketmaster

Na twee keer op rij een uitverkocht show in Music Club Kampen, geeft de Edwin Evers Band ook dit jaar een fantastische eindejaarsshow! De getalenteerde band van Evers vuurt hit na hit af op het aanwezige publiek, en dat smaakt natuurlijk naar meer!

Edwin Evers vindt maar één ding leuker dan het presenteren van zijn favoriete nummers op de radio: achter zijn drumkit plaatsnemen en met een reeks topmuzikanten al die muziek live spelen. Het belooft weer een muzikaal spektakel te worden, waarbij rustig in je stoel blijven zitten nog een hele uitdaging zal worden. Verwacht bij Evers en zijn band overigens geen simpele covers. Wat je wél hoort zijn verrassende eigen interpretaties van hun favoriete hits en muzikale helden. Feest!

Edwin Evers Band Eindejaarsshow
Datum: 17 december
Zaal: Music Club Kampen
Aanvang: 21:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek