Gallant naar de Melkweg

Ticketmaster

De muziek van de 23 jarige Gallant wordt vaak genoemd als de toekomst van alt R&B. Zelf ziet hij dat anders en vindt dat hokje te klein. Als hij zichzelf al zou moeten labelen, zou het eerder future soul zijn maar ook dat is volgens hem te beperkend. Zijn invloeden lopen uiteen van Babyface, Toni Braxton, Jackie Wilson tot Incubus en Radiohead.

Er wordt een hoop verwacht van Gallant dit jaar. Spotify zette hem in de Spotlight 2016: een lijst van 15 artiesten die volgens de statistieken gaan doorbreken (en die zitten er niet vaak naast) en zijn laatste single ‘Weight in Gold’ was nr één op Hypemachine en Weekend Anthem op BBC Radio 1. Nu nog wachten op zijn debuutalbum!

Gallant
Datum: 4 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek