HAEVN – The Brahms – Son Mieux naar De Oosterpoort

Ticketmaster

HAEVN is een samenwerking tussen producer/songwriter Marijn van der Meer en filmmuziek componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen resulteerde in het indringende nummer ‘Where the heart is’. Hun eerste samenwerking werd al snel opgemerkt door Volvo die het nummer gebruikte onder een van hun reclames. Na de release van de commercial begon het nummer de Shazam charts te beklimmen in verschillende Europese landen. Snel na de release van de Volvo reclame werd de band benaderd door een ander automerk. Het nummer ‘Finding out more’ werd gebruikt onder een reclame van BMW. Een vliegende start voor een jonge band. HAEVN is momenteel aan het werk aan hun debuut EP.

In het jaar voor de release van hun eerste EP ‘Meraki’ speelden The Brahms al in de grootste zalen van Nederland. Zo deden ze de aftershow bij The Kooks in de Heineken Music Hall, waren ze al de support act bij OK Go in de grote zaal van Paradiso en waren ze ook de supportshow voor I Heart Sharks, Fear Of Men en We Were Promised Jetpacks. The Brahms combineren hun vrolijke, zomerse indiepop met melodische texturen en energieke uitbarstingen.

Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem.

HAEVN – The Brahms – Son Mieux
Datum: Vrijdag 15 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvng: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek