Jack Garratt naar de Maassilo

Ticketmaster

Na James Blake, Chet Faker en SOHN is Jack Garratt de nieuwste popsensatie die singer-songwriting verzoent met complexe, spannende producties en breekbare falsetstem. Onlangs werd Garratt door de BBC uitgeroepen tot The BBC Sound Of 2016, een titel uitgegeven aan artiesten wier geluid representatief is voor deze tijd. Garratt past wat dat betreft perfect in dat plaatje.

De 23-jarige muzikant heeft het in zich om enkel met piano en stem zelfs de grootste zaal tot verstilling te dwingen. Tedere ballads zijn slechts een van de vele specialiteiten van Jack Garratt. Zijn producties blijven continu afwisselend en minimalistisch, maar desondanks weet hij steeds die fijnzinnige geluiden om te toveren tot een perfect popliedje. Je kan daarbij bijna geen beter voorbeeld bedenken dan doorbraakhit Worry.

Vanavond in de Maassilo kun je een dergelijk afwisselend spektakel verwachten: knap uitgedokterde dansbare elektronica, onderkoelde R&B en gevoelige soulliedjes. Ongetwijfeld zullen we veel nieuw materiaal van Jack Garratt’s eerste album Phase gaan horen, dat in februari zal verschijnen bij het prestigieuze Island Records.

Jack Garratt
Datum: vr 13 mei 2016
Zaal: Maassilo
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek