Jason Isbell naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Jason Isbell is een zanger, songwriter en gitarist uit Green Hill, Alabama. Het voormalig bandlid van Drive-By Truckers worstelde enkele jaren geleden met alcoholmisbruik en liefdesverdriet, maar lijkt op zijn nieuwe album ‘Something More Than Free’ helemaal terug te zijn. Dit nieuwe album kreeg talrijke positieve reacties voor zijn genuanceerde en ontroerende nummers die gaan over de keuzes die we maken en de manier waarop de tijd ons verandert. Verwacht geen vrolijke nummers van Isbell maar ontwapenende en persoonlijke Americanaliedjes met zijn typerende, ontredderde stem. Op dit indrukwekkende album is het duidelijk dat Jason Isbell in topvorm is.

Jason Isbell
Datum: Dinsdag 16 augustus
Zaal: De Oosterpoort
Anvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek