Kirk Knight naar de Melkweg

Ticketmaster

De twintigjarige Kirk Knight maakt furore als één van de meest veelbelovende rappers van het moment. Hij staat bekend als hét talent uit het vooruitstrevende Pro Era collectief en bracht eind 2015 zijn debuut ‘Late Night Special’ uit. Op de lovend ontvangen plaat werkt Kirk Knight samen met artiesten als Joey Bada$$, Mick Jenkins en Thundercat. Kirk Knight is een verhalenverteller. Dat doet hij over zelf geproduceerde melancholische boombap hiphopbeats, maar hij schuwt het eigentijdse geluid niet. Liefhebbers van veelzijdige hiphop kunnen een bijzondere combinatie van mooie luisternummers en een keiharde ‘turn up’ verwachten.

Kirk Knight
Datum: 26 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 16 jan

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek