Southside Johnny & The Asbury Jukes naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Het Amerikaanse rockicoon Southside Johnny mogen we gerust de godfather van de New Jersey-sound noemen, die unieke mengeling van rock ’n roll, soul en rhythm & blues. Samen met bloedbroeders Little Steven en natuurlijk Bruce Springsteen predikt de onvermoeibare Johnny deze muziekstijl nu al meer dan veertig jaar. In 2015 verscheen er van Southside Johnny & The Asbury Jukes nog een nieuw album, Soultime! getiteld. Volgens Johnny is de plaat geïnspireerd door het nummer Superfly van Curtis Mayfield, en dat is terug te horen in de lekker stuwende blazersarrangementen. Good time music!

Southside Johnny & The Asbury Jukes
Datum: 03 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek