Stöma plays Tool in Rotown

Ticketmaster

Afgelopen zomer mocht Stöma het repertoire van Primus bij de horens vatten, en dat leverde een grandioos en verbazingwekkend spektakel op. Vanavond zal Stöma een ode geven aan een andere iconische band: niemand minder dan Tool. De mystieke band rondom Maynard James Keenan begon als duistere alternatieve rockgroep, maar bij ieder volgend album pakte Tool steeds verder uit met gewaagde grootscheepse epossen.

Opperbassist Bruno Ferro Xavier da Silva en vellenmepper Wouter van Wijk zullen voor de gelegenheid als duo op het podium staan. Logica zegt ons dat Stöma in deze bezetting wellicht beter het oudere werk van Tool zou kunnen vertolken. Maar Stöma is zelf gelukkig ook niet ‘zomaar’ een band. Bruno en Wouter zijn van plan om voornamelijk materiaal van Lateralus te spelen, misschien wel de meest epische Tool-plaat tot dusver. Dat is pas lef hebben. Hoe dat als tweemansbezetting precies gaat klinken, moet gehoord worden om geloofd te worden. Dus wees erbij!

Stöma plays Tool
Datum: zo 14 februari 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek