Town of Saints naar V11

Ticketmaster

Zodra Town of Saints op het podium staat, kan zelfs een klein ongepolijst liedje zich ieder moment manifesteren tot een beladen orkestrale uitbarsting. Speelse, percussieve avontuurlijkheid en rauwe, onbeteugelde emotie staan beiden centraal in de muziek van Town of Saints. Twee jaar geleden kwam het vijftal plots op de landelijke radar terecht met Something To Fight With, een verzameling machtig mooie, geestdriftige folkpopliedjes die een schilderachtig, pastoraal gevoel uitstralen.

De band rondom Harmen Ridderbos (zang/gitaar) en Heta Salkolahti (viool/zang) genoot van een bescheiden begin met kwaliteitslabel Snowstar Records en pakt bij opvolger No Place Like This prettig door via gelegenheidskoppeling Snowstar/Caroline Benelux. Volgens Ridderbos verkent de nieuwe plaat zowel de existentiële vragen als een opsomming van “pietluttigheden” en trivialiteiten in het dagelijkse leven. Beter zielenvoer kunnen wij niet bedenken voor een koude vrijdagavond.

Town of Saints
Datum: vr 19 februari 2016
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek