Bombino naar de Melkweg

Ticketmaster

Omara ‘Bombino’ Moctar is een van de meest succesvolle gitaristen uit de Sahara. Zijn muziek is doordrenkt van rock, psychedelica en een dosis energie en lijkt op een spannende mix van de sound van Tinariwen en Ali Farka Touré en Jimi Hendrix, John Lee Hooker en Jimmy Page. In zijn vaderland Niger is Bombino al jaren een grote ster en dankzij zijn 3e album ‘Nomad’, geproduceerd door Black Keys’Dan Auerbach, brak hij ook door in de westerse wereld. Begin april verschijnt zijn nieuwe album ‘Azel’, ditmaal opgenomen met Dave Longstreth (Dirty Projectors). Op dit 4e album horen we een nieuwe richting: ‘Tuareggae’, een zonnige mix van Tuareg bluesrock met reggae. Dat zal live een feestje worden!

Bombino
Datum: 27 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek