De Likt naar Metropool

Ticketmaster

Nog zonder iets uitgebracht te hebben, wist De Likt in de loop van 2014 een grote fanbase aan zich te binden door verrassende optredens op festivals als Oerol, Bevrijdingsdag en Metropolis. In april 2015 verscheen het titelloze debuutalbum tijdens een legendarische avond in een in recordtijd uitverkochte WORM (Rotterdam, zie clip hieronder voor een sfeerimpressie). Kort daarna maakte het grote publiek kennis met De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams met me’. Na een bomvol festivalseizoen bracht De Likt in oktober 2015 de eerste singel / clip van de track ‘Ja Dat Bedoel Ik’ uit. Meer dan klaar voor de clubs dus. Verstoppertje spelen met De Likt kan vanavond!

De Likt
Datum: vrijdag 4 maart 2016
Zaal: Metropool
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek