Fischer-Z naar de Effenaar

Ticketmaster

De legendarische 80’s artpop en new wave groep Fischer-Z komt voor de allereerste keer naar de Effenaar. Naast de bekende meezingers ‘So Long’, ‘The Worker’ en ‘Marliese’, brengt Fischer-Z vanavond ook nog een nieuw album met zich mee!

Fischer-Z is de band rond zanger, componist en producer John Watts. Vooral in de ‘eighties’ vergaart de band veel roem met hun sound waarbij fraaie melodieën en de toetsen overheersen. De eerste single ‘Martha Thargill’ van het nieuwe album ‘This Is My Universe’ leert ons dat hieraan weinig veranderd is, alhoewel het John gelukt is de sound een moderne draai te geven. Vanavond geniet je naast jeugdsentiment van nieuw werk van Fischer-Z!

Fischer-Z
Datum: 06 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek