Francois van Coke & Karen Zoid naar de Melkweg

Ticketmaster

Francois van Coke en Karen Zoid samen op een podium betekent een een ontmoeting tussen twee tegenpolen. Een singer-songwriter icoon en een van de belangrijkste rock/punk artiesten van Zuid-Afrika. Samen brachten ze het prachtige “Toe vind ek jou” wat hopelijk een voorbode is van een eveneens prachtig optreden op deze avond in het teken van het Festival voor het Afrikaans.

Francois von Cokeis een van de belangrijkste rock en punk artiesten uit Zuid-Afrika en bekend om zijn no-nonsense rock met een energieke live-performance. Als zanger van Fokofpolisiekar en Van Coke Kartel heeft Francois van Coke heilige huisjes om weten te trappen en heeft hij de Afrikaanse taal weer op de popmuziekkaart gezet. Met zijn bands heeft hij veel awards binnen weten te slepen en getoerd met onder andere Muse, Korn, 30 Seconds To Mars, Good Charlotte en Billy Talent. Daarnaast heeft hij vaak de samenwerking gezocht met andere Zuid Afrikaanse artiesten zoals Die Antwoord en Jack Parow. En laat deze laatste artiest nou later deze avond ook in de Melkweg staan! Dus waarschijnlijk komt Francois wel even langs; Dans dans dans?!

Karen Zoid is als singer-songwriter een waar icoon in Zuid Afrika. Ze treed daar op de grootste festivals met zowel Engels als Afrikaanstalig werk en is zelfs een talk-show host! Ze groeide op in Brussel en in Johannesburg waar ze haar muziekcarrière startte als straatmuzikant in de wijk Melville. Inmiddels heeft ze acht cd’s op haar naam staan en tevens is ze een veelgevraagde gast van andere Zuid-Afrikaanse artiesten.

Francois van Coke & Karen Zoid
Datum: 9 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek