Karma to Burn & Candybar Planet naar de Effenaar

Ticketmaster

Vanavond wordt een gruwelijke rock avond in Eindhoven Rockcity met stonerlegendes Karma To Burn en lokale groove kings Candybar Planet. Sons of Morpheus is ook nog aan boord van de tourbus gestapt en het Eindhoven Rockcity-team gaat de draaitafels terroriseren. Moddertjevet dus!

Karma To Burn
Eind februari komt het nieuwe album uit van dit instrumentale beest uit de Appalachen. ‘Mountain Czar’ heet het en bevat ongetwijfeld weer een aantal stoner sludge krakers van de bovenste plank, met als titel simpelweg een cijferreeks. Vaste waarde van KTB is de altijd petdragende gitaarheld Will Mecum. Met hun zelf getitelde debuutalbum en opvolger ‘Wild Wonderful Purgatory’ zijn klassiekers in de heavy scene. En tja, die wil je live horen.

Candybar Planet
Stonerhelden, Effenaar veteranen en Rockcity iconen. Candybar trakteert ons al weer een paar jaar -na een flinke break- op strakke live shows met stonerkrakers van hun twee albums. Met ’32Bitch’ maakten ze in 1999 een Eindhoven Rockcity klassieker en die bracht ze door heel Europa en gelukkig ook vaak naar podia in onze eigen stad. Zoals vanavond!

Karma to Burn & Candybar Planet
Datum: 30 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Ma 25 jan ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek