Ministry naar Doornroosje

Ticketmaster

Zelden is er een band geweest die op zo’n heftige manier keyboards, samples en gitaren aan elkaar heeft weten te koppelen als Ministry. De kruising tussen metal en industrial heeft de afgelopen drie decennia legendarische albums opgeleverd als ‘The Land Of Rape And Honey’, ‘Psalm 69’ en ‘The Last Sucker’. De spijkerharde shows zijn al net zulke kracht exercities die tevens worden opgevrolijkt met heftige en politiek geladen visuals. Boegbeeld Al Jourgensen heeft al meermalen zijn afscheid aangekondigd, maar tot nu toe is het daar nog niet van gekomen. Ook in 2016 gaat Ministry weer op tour en daarbij wordt ook Nederland niet overgeslagen; op 14 augustus staat de band exclusief in Doornroosje. Ding dang a dong bong bing bong!!

Ministry
Datum: 14 augustus
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek