Peter Pan Speedrock naar Effenaar

Ticketmaster

De laatste. De aller-, aller-, allerlaatste show ooit. “It was loud, mean, fast & dirty”, dat zullen de drie mannen van Peter pan Speedrock zelf als geen ander kunnen beamen. Net zomin als het feit dat het trio stopt op hun hoogtepunt. Vanavond knallen ze nog een keer snoeihard alle speedrock krakers de zaal in.

De afscheidsshow markeert an end of an era. Want Peter Pan Speedrock is meer dan slechts een rockband. Het is een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseert. In 1996 opgericht, speelde pletwals Peter Pan Speedrock werkelijk elke stad, vlek, dorp en gehucht in Nederland plat. Maar ook buiten de eigen landsgrenzen toerde dit driekoppige rockmonster nonstop door heel Europa, Noord-Amerika & Canada, Australië en Japan.

Twintig jaar Peter Pan Speedrock betekent een omvangrijk oeuvre; vijftien edities van hun eigen festivals (vijf keer Koningsdagfestival Klok Rock Orange en tien maal Speedfest); Premium Speedrock Heavy Lager bier; alle shows bij elkaar opgeteld ruim een miljoen bezoekers; honderdduizenden kilometers en vooral ontelbaar veel avonturen.

Peter, Bart en Bartmann laten hun waanzinnig mooie achtbaanrit in de loop van 2016 na de allerlaatste looping in de Effenaar met een big bang tot stilstand komen… En de Effenaar is meer dan vereerd om hiervan deel uit te mogen maken.

Peter Pan Speedrock
Datum: 26 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek