Procol Harum Ft Gary Brooker naar Underground

Ticketmaster

Procol Harum heeft maar liefst zeven Top 40-hits, vier top 10-hits en twee nummer 1-hits op zijn naam staan. Wie kent niet de prachtige nummer-1-hit A Whiter Shade of Pale? Ook Homburg, A Salty Dog en Conquistador werden grote hits. De Britse band – sinds het begin van de jaren zestig bij elkaar – gaat de geschiedenis in als de wegbereiders van de progressieve rock.

De samenstelling van de band is in de loop van de jaren vaak veranderd, maar zanger/pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten en staan anno 2016 ook op het podium! Daarentegen maakt bijvoorbeeld de legendarische gitarist Robin Trower af en aan deel uit van Procol Harum. Na vele jaren niet meer in Nederland te zijn geweest komt Procol Harum voor slechts twee optredens naar Nederland, waarvan een in De Kubus in Lelystad. Mis deze uniek kans niet!

Procol Harum Ft Gary Brooker
Datum: 27 mei
Zaal: Underground
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek