Purson + ZooN naar W2 Poppodium

Ticketmaster

25 Maart 2016 brengt Purson het nieuwe album Desire’s Magic Theatre uit. Een psychedelische trip door het geestesoog van gitariste en zangeres Rosalie Cunningham die met een ongekende progressieve beweeglijkheid een wervelende rock ‘n’ roll show in elkaar weet te zetten.

Desire’s Magic Theatre haalt zijn inspiratie uit rockopera’s die we kennen uit de late jaren ’60 en de vroege jaren ’70. Zowel muzikaal, als visueel en letterlijk. Deze muziek raakt op een verscheidenheid van manieren aan tal van genres zoals folk, prog, psychedelic, gothic en classic rock.

De oplettende Brabantse muziekliefhebber heeft het snel gezien. Dit MOET een verrekes goeie band uit Oss zijn! Dat mag ook wel met de heren Ron van Herpen (Astrosoniq en The Devils Blood), Tim Ruterink, Tom Delforterie (beiden van Radio Blackout en The Liszt), Niels Duffhues en Fred van Bergen (Astrosoniq). Voeg daar additioneel partners zoals Marcel van de Vondervoort (production, percussion) Teun van de Velden (photography) en Jérôme Siegelaer (videographer, check die video ‘Darkness Falls’) aan toe en dan ben je van een degelijk pakket verzekerd.

Purson + ZooN
Datum: zaterdag 09 April
Zaal: W2 Poppodium
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek