Saul Williams & Jeremy Ellis naar de Melkweg

Ticketmaster

Double billin’! Twee beatscene-iconen: Saul Williams, leading voice van de slam poetry en Jeremy Ellis, de legendarische Detroit soulfunkvernieuwer. Saul Williams is baas van de poetry scene. Ritme en beats vormen zo’n essentieel deel van zijn gedichten dat een overgang naar muziek onvermijdelijk bleek. Williams werkte met tal van DJ’s en hiphopartiesten samen en schreef ondertussen 5 fantastische platen bij elkaar. Jeremy Ellis doet de gekste dingen met zijn midi’s en drumpads. Met roots in Detroit en een inspirerende omweg langs Puerto Rico, verzamelde hij 1001 invloeden, verzameld op eclectische future funk tracks die hij live vaak samen met de belichaming van soul, The Roots, brengt!

Saul Williams & Jeremy Ellis
Datum: Zondag 13 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek