The Dublin Legends naar de Boerderij

Ticketmaster

Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder een nieuwe naam, want Sheahan nam de rechten op de bandnaam mee bij zijn vertrek.

The Dublin Legends zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. In januari brachten The Dublin Legends hun nieuwe CD ‘Live in Vienna’ uit. Een zegen voor de immense schare fans die de Dubliners door de decennia heen met hun zinderende tours in ons land hebben opgebouwd. Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn weten hoe ze de harten van hun publiek moeten veroveren. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. Verwacht nummers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’. Verrukkelijke folk-klassiekers, vertolkt door rasartiesten.

The Dublin Legends
Datum: donderdag 6 okt 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start zaterdag 23 januari.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek