The Elvis Concert naar Underground

Ticketmaster

‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Een feest der herkenning en unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

Precies 60 jaar geleden zette Elvis Presley de wereld op zijn kop met zijn losse heupen en vernieuwende rock & roll. ‘Heartbreak Hotel’, ‘Hound Dog’, ‘Don’t Be Cruel’, ‘Love Me Tender’ en ga zo maar door; Elvis scoorde hit na hit. De interesse voor zijn muziek en de persoon Elvis is vandaag de dag nog altijd onveranderd. Vanavond eren we het grootste rock icoon aller tijden. Na de show is er de mogelijkheid voor een meet en greet met de bandleden, maar ook met een van Elvis’ bodyguards!

The Elvis Concert
Datum: 10 mei
Zaal: Underground
Zaal open 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek