The Kyteman Orchestra & Friends met Benefietoptreden Alzheimer Nederland naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Een uniek benefietoptreden van The Kyteman Orchestra & Friends: Kyteman, PAX, Niels Broos, Binkbeats, Maarten Vos en KO Brass. The Kyteman Orchestra staat bekend als een sterk collectief van stuk voor stuk geweldige muzikanten, dat het publiek onder leiding van Colin Benders (a.k.a. Kyteman) weet mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum. Maar ook los van het orkest stappen afzonderlijke leden met uitdagende en avontuurlijke acts het podium op. Bij dit unieke concert worden deze acts voor het eerst samengebracht op een podium, met The Kyteman Orchestra zelf ditmaal in een ondersteunende rol. Het belooft een concert te worden waar muzikanten zowel het publiek als elkaar zullen verrassen met uitdagende muziek vol contrasten die nog wel eens grenzelozer zou kunnen uitpakken dan we normaal al van Kyteman gewend zijn.

The Kyteman Orchestra & Friends (Benefietoptreden Alzheimer Nederland)
Datum: 24 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek