William Singe naar de Melkweg

Ticketmaster

Singer-songwriter William Singe is met zijn unieke stem in staat om hits als geen ander te coveren. Je herkent de nummers ‘Hotline Bling’ (Drake), ‘Hello’ (Adele) en ‘No Scrubs’ (TLC) amper terug. Op YouTube is te zien hoe deze jonge producer vanuit zijn kamer de nummers zelf inspeelt op gitaar en piano. Hij heeft een succesformule te pakken en dat blijft niet onopgemerkt. In een paar maanden tijd schoot hij van 100 naar 2 miljoen Facebook likes en werd hij de hitmachine van 2015 genoemd. Een wereldtour kon natuurlijk niet uitblijven. Zijn eerste bevestigde show in Nederland was binnen no-time uitverkocht, daarom kon een tweede show natuurlijk niet uitblijven!

William Singe
Datum: 26 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek