Y&T naar de Boerderij

Ticketmaster

Lang voordat Mötley Crüe, RATT, en zelfs Metallica het levenslicht zagen, speelde de Amerikaanse hardrockband Y&T al volop in rock clubs in Amerika. De band werd in 1974 opgericht en staat na meer dan 40 jaar nog steeds garant voor een classic rockshow. Veel van de populaire rock acts die in de jaren ’80 werden opgericht stonden in het voorprogramma van Y & T. De band staat tot vandaag de dag bekend om haar overweldigende live optredens.

Y & T werd opgericht door Dave Meniketti, Phil Kennemore, Leonard Haze en Joey Alves onder de naam Yesterday and Today. Deze naam werd als snel afgekort tot Y & T. De band bracht 18 albums uit en verkocht wereldwijd meer dan vier miljoen albums. Tijdens dit jubileumconcert zullen klassiekers als ‘Forever’, ‘Rescue Me’, ‘Mean Streak’, ‘Don’t Stop Runnin’’, en ‘Summertime Girls zeker niet ontbreken. De tragische dood van Phil Kennemore, die in 2011 overleed aan de gevolgen van longkanker, is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Y & T. De gebeurtenis heeft de bandleden er echter niet van weerhouden het nalatenschap van Y & T in stand te houden. De bezetting anno 2016 is als volgt: Dave Meniketti, John Nymann, Brad Lang, en Mike Vanderhule.

Y&T
Datum: zondag 16 okt 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De voorverkoop start zaterdag 23 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek