Y&T naar Hedon

Ticketmaster

Al voordat bands als Mötley Crüe, RATT, en zelfs Metallica aan hun roemruchte carrières begonnen was het Y&T die in de begin jaren zeventig de standaard neerzette voor Hardrock bands die er toe doen. Oorspronkelijke heette de band Yesterday & Today (naar het album van The Beatles), maar na een tijdje werd besloten door te gaan als Y&T. Het eerste album (Earthshaker) onder die naam werd een dusdanig succes dat ze uitgroeien tot een band van wereldformaat. Na een optreden op Pinkpop in 1982 veranderd de band echter dusdanig van koers dat de band in Europa uit het oog wordt verloren, terwijl ze in Amerika meer dan 4 miljoen albums verkopen. In 2003 worden ze geboekt op het Arrow Rock Festival en dit zorgt voor een definitieve terugkeer op het Europese vaste land.

Y&T
Datum: 14 oktober 2016
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek