Yung Lean naar de Melkweg

Ticketmaster

In 2013 was daar plots Yung Lean: een toen 16-jarig rapfenomeen dat er aanvankelijk vreemd uitzag met zijn bucket hat, maar al snel bleek dat de Zweed een opmerkelijk talent bezat. Als member van het Sad Boys collectief is Yung Lean uitgegroeid tot spreekbuis voor zijn generatie jongeren, die een manier zoekt om hun inner struggles te uiten. Op zijn debuut “Unknown Death” en de opvolger “Unknown Memory” (2014) vind je ijzige beats die spacy en melancholisch klinken, maar toch beukend hard zijn. De glitchy synthgeluiden en ironische verses wringen je in ongemakkelijke bochten, want waar nog vind je zo’n unieke genialiteit. Luisteren op een regenachtige namiddag, of 22 april in de Melkweg!

Yung Lean
Datum: 22 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 22 jan

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek