Andrew Combs naar ‘t Paard

Ticketmaster

Als een personage in een somber West Coast verhaal van Raymond Carver, beweegt songwriter Andrew Combs (Nashville) zich door een wazige moderne wereld, in een poging om de betekenis in het leven te vinden op zijn tweede album, All These Dreams. Het schijfje, wat dé doorbraakplaat moet worden, werd door AltCountry maar liefst beoordeeld met vijf sterren.

Klassieke country mag dan het hoofdingrediënt zijn, maar Combs is niet vergeten om lekkere scheut hedendaagse pop aan toe te voegen. Tegelijkertijd brengt hij vervlogen tijden terug door zijn songs een nostalgische ‘feel’ te geven die herinnert aan de muziek uit de jaren ’70. Als inspiratie noemt de 28-jarige singer-songwriter dan ook Jackson Browne, Paul Simon en The Eagles. Andrew Combs houdt de Nashvillecountrypop uit de goede jaren in ere. Het zal dan ook niet lang duren tot hij zich – net als zijn grote held Mickey Newbury – kan aansluiten bij de Nashville Songwriters Hall of Fame.

Deze charismatische man met prachtige stem, in intieme setting in de kleine zaal. Can’t wait.

Andrew Combs
Datum: 09 maart
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek