Breaking Benjamin naar de Melkweg

Ticketmaster

Amerikaanse rockers Breaking Benjamin zijn terug van weggeweest! Nadat het gezelschap rond frontman Benjamin Burnley een aantal jaar inactief was, waarin de zanger onder andere worstelde met zijn gezondheid, presenteert hij nu een nieuwe plaat, nieuwe tour en een nieuwe band. ‘Breaking Benjamin 2.0’, aldus Blabbermouth. Sinds het debuut in 2002 staat de band garant voor stevige moderne hard rock met ruige gitaren, die vergelijkbaar is met bands zoals Nickelback, Three Days Grace en Shinedown. In juni brachten ze het uiterst succesvolle ‘Dark Before Dawn’ uit wat direct naar de Billboard #1 positie schoot in de States. Deze avond presenteren ze het album hier in Amsterdam. Dit wordt te gek!

Breaking Benjamin
Datum: 29 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 29 jan

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek