Crowbar & Trouble naar Metropool

Ticketmaster

Volgens de Wikipedia pagina van Crowbar is Crowbar de grondlegger van Sludgerock. Maar Crowbar staat toch vooral bekend om haar snoeiharde en brute geluid. Doom, stoner, hardcore punk en traditionele hardrock hoor je allemaal terug bij deze legendarische band. Kirk Windstein is de constante factor in Crowbar en in het verleden kon je hem ook op het podium zien met Down. Sinds 2014 richt hij zich uitsluitend op Crowbar. We hoeven verder niet uit te leggen dat de brute riffs je vanavond om de oren vliegen. Eerst maar eens even 2 clips om in de stemming te komen en dan kan je daarna met suizende oren verder lezen over die andere band die vanavond gaat zorgen voor kolkende pits!

Crowbar & Trouble
Datum: maandag 16 mei 2016
Zaal: Metropool, Hengelo
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek