De Nachtdienst naar de Melkweg

Ticketmaster

De Nachtdienst is een opwindende cocktail van hiphop, jazz en soul. De band is gebrouwen in het Amsterdamse ondergrondse en gekruid in het nachtleven. Hun struikelbeats, Nederlandstalige teksten en ontwrichtende akkoorden maken dat niemand veilig is als het donker wordt.

Het negenkoppige collectief stond afgelopen jaar op festivals als 22Fest, Wicked Jazz Sounds Festival en de Uitmarkt. Na de release van debuutsingle “Avocado” en het winnen van Most Wanted 2015, zijn de heren de studio ingedoken voor de opnames van hun self-titled debuut EP die in maart 2016 uitkomt. De eerste single “Eenmanszaak”, met bijhorende videoclip, is nu uit.

De Nachtdienst
Datum: 17 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek