Highasakite naar Paradiso

Ticketmaster

Popmuziek, maar ook weer niet helemaal. Het Noorse Highasakite doet alles met een draai. Zo heeft zangeres Ingrid Helene Håvik onder andere een drummer en een man met een batterij synthesizers achter zich terwijl voor haar neus een citer staat waar ze zelf op tokkelt. Debuutalbum All That Floats Will Rain bezorgde het vijftal een plek op de grote festivals. In eigen land waren ze de verrassing op het grote Øya Festival. En dat ontging ook de grote buitenlandse artiesten niet die er optraden. “Holy shit this was a crazy band! I loved it!”, twitterde Bon Iver. Dit is de kans om te zien of hij gelijk heeft.

Highasakite
Datum: Donderdag 26 mei 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 29 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek