Holly Golightly & band naar Patronaat

Ticketmaster

De zeer charmante sixties folk, blues zangeres -en voormalig lid van Thee Headcoatees is terug met een nieuw album! Op de langspeler ‘Slowtown Now’ laat ze twaalf nummers horen, waar ze zowel fans van de oude -als van de nieuwe garde mee verblijdt. In 1995 nam Holly haar eerste solo album op. Nu heeft ze nog steeds dat lekkere ruige, rock ’n roll-achtige, bluesy en soulfulle geluid uit haar begintijd. Haar goede relatie met garagevoorman Billy Childish zal hier ongetwijfeld veel mee te maken hebben. Haar muziek is ook te horen in de komische dramafilm ‘Broken Flowers’ uit 2005. Het nummer ‘There Is An End’ dat in die film te horen is nam ze samen op met de band The Greenhornes. De laatste jaren deed ze vaak voorprogramma’s voor de White Stripes. Met hun producer aan het roer nam ze ook de plaat ‘Slowly But Surely’ op. Holly Golightly zal vanavond samen met haar band een show doen in Patronaat!

Holly Golightly & band
Datum: Maandag 25 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek