Izaline Calister naar ‘t Paard

Ticketmaster

Izaline Calister start de lente met haar ‘Lus di Solo’ (Zonlicht). Deze Edison winnares (2009), singer-songwriter en charismatische performer is terug met nieuwe muziek! Na een drukke periode waarin Izaline tourde in diverse muziektheaterproducties vond ze het weer tijd voor een nieuwe CD. ‘Lus di Solo’ is een belangrijke muzikale stap in Calister’s rijke oeuvre, waarmee ze meer dan ooit teruggrijpt naar haar Afro-Antilliaanse roots. Samen met haar broer Roël Calister, percussionist en de man achter KIT (Kuenta i Tambú) is ze op zoek gegaan naar specifieke en bijzondere Curaçaose geluiden. Broer en zus zijn ook samen liedjes gaan schrijven, iets wat ze al langer wilden maar steeds niet aan toe kwamen. Lus di Solo, Izaline haar achtste CD is melodieus, ontroert en swingt tegelijkertijd: Izaline ten top dus! Samen met haar geweldige muzikanten brengt ze de songs van dit nieuwe album.

Izaline Calister
Datum: 30 april
Zaal: Paard, Den Haag
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:22:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek