Jake Isaac naar Rotown

Ticketmaster

Je kon er de klok op gelijk zetten. Na zijn fraaie show in de Arminiuskerk tijdens Festival Stille Nacht keert de getalenteerde Jake Isaac terug naar Rotterdam, dit keer in Rotown. Net als collega’s George Ezra en Michael Kiwanuka combineert Jake Isaac een zalvend stemgeluid met magnifieke popmelodieën. De romantische liedjesambacht van deze charismatische Brit geeft de luisteraar vrij spel met zijn of haar eigen dromen en gevoelens in te haken, ondanks de vaak religieuze verbeeldingskracht in de songteksten.

Niemand minder dan Elton John is fan. Hij heeft Isaac daarom weten te strikken voor zijn eigen managementbedrijf. Dat pakte wel erg goed uit: Isaac was voorheen al te bewonderen op Eurosonic, Motel Mozaïque, Into The Great Wide Open en London Calling. Nu weer eens ouderwets een intieme clubshow aan de Nieuwe Binnenweg…mét band en in optima forma!

Jake Isaac
Datum: zo 13 maart 2016
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek