Shawn Mendes naar Paradiso

Ticketmaster

Zoals bij zoveel andere jonge artiesten ligt de oorsprong van het succes voor Shawn Mendes online: deze Canadese singer-songwriter begon op 16-jarige leeftijd met het posten van covers van bekende hits op zijn Vine-account. Binnen enkele maanden had hij al miljoenen volgers en werd hij opgemerkt door artiesten manager Andrew Gertler die hem onder contract bij Island Records wist te krijgen. In maart 2015 bracht hij zijn debuutalbum ‘Handwritten’ uit, voorafgegaan door zijn eerste twee single ‘Life Of The Party’ en ‘Something Big’. Het grote succes bereikte hij echter met zijn derde single ‘Stitches’ dat internationaal een hele grote hit werd.

Shawn Mendes
Datum: Zondag 17 april 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 5 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek