The Human League naar Paradiso

Ticketmaster

The Human League wordt beschouwd als een zeer invloedrijke band, die met hun aanstekelijke synth-pophits als ‘Don’t You Want Me’, ‘The Lebanon’ en ‘Human’ hitlijsten hebben gedomineerd en vele artiesten hebben geïnspireerd als Madonna, Moby, Pet Shop Boys en Robbie Williams. De Britse popgroep wordt in 1978 opgericht en ontwikkeld al snel een eigen, zeer gestileerde en hitgevoelige stijl. In 1978 bestaat de groep uit twee jongens. Beiden hebben een goede baan in de computerbusiness en kopen van hun spaargeld een synthesizer om muziek te maken. Ze gaan op zoek naar een charismatische verschijning. De oprichters verlaten de band en Philip Oakey gaat door met twee zangeressen: Joanne Catherall en Susan Anne Gayle. De band treedt tot op de dag van vandaag op in deze samenstelling.

The Human League
Datum: Vrijdag 18 november 2016
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 29 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek