The Last Shadow Puppets naar Paradiso

Ticketmaster

Exact acht jaar na het uitbrengen van hun wereldwijd geprezen debuutalbum ‘The Age Of The Understatement’ zijn Alex Turner en Miles Kane terug met een nieuw album. Niet dat de heren in al die jaren stil hebben gezeten. Met zijn Arctic Monkeys bracht Alex Turner nog drie uiterst succesvolle albums uit, sloot twee keer Glastonbury af en groeide uit tot excentrieke frontman van één van de grootste rockbands van deze tijd. Kane bracht op zijn beurt onder zijn eigen naam twee albums uit, speelde voor uitverkochte zalen over de hele wereld en speelde vaak mee bij de grootste shows van Arctic Monkeys. Nu zijn de twee beste vrienden naar eigen zeggen “fucking grown men” geworden en richten ze hun pijlen weer op The Last Shadow Puppets. Op de eerste single ‘Bad Habits’ trappen ze flink op het gaspedaal in vergelijking met het werk van het filmische, orkestrale eerste album. De strijkers en blazers zijn gebleven, maar het leven in Los Angeles en de laatste hand leggen aan het album in de studio van Rick Rubin heeft zeker zijn invloed gehad. Op 1 april komt het album ‘Everything You’ve Come To Expect’ uit.

The Last Shadow Puppets
Datum: Donderdag 07 april 2016
Zaal: Paradiso
Hoofdprogramma: 20.30 uur
Voorprogramma: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
De kaartverkoop start vrijdag 29 januari om 09.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek