The Sheepdogs naar Hedon

Ticketmaster

De Canadese Southernrock band The Sheepdogs komt naar naar Nederland! De band bestaat alweer tien jaar en tijdens hun muziekcarrière hebben ze o.a. drie JUNO Awards, de belangrijkste Canadese muziekprijzen, in de wacht weten te slepen voor Rock Album Of The Year (voor Learn & Burn), Best New Group en Single Of The Year (voor I Don’t Know). Afgelopen najaar verscheen alweer het vijfde album van de band, Future Nostalgia, een plaat boordevol feel-good harmoniën en gruizige gitaren. De southern sound weet zowel liefhebbers van classic bands als Creedence Clearwater Revival en The Allman Brothers als nieuwere rockacts als Band Of Horses en The Black Keys te bekoren.

The Sheepdogs
Datum: 9 april
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open; 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek