The Young Folk naar De Oosterpoort

Ticketmaster

The Young Folk debuteerde vorig jaar met ‘The Little Battle’ en wordt door de Britse pers vergeleken met bands als Mumford & Sons en Fleet Foxes. De vijf Ieren omschrijven hun muziek als ‘alternative folk’. Bijna alle nummers zijn geschreven door zanger-gitarist Anthony Furey, zoon van George Furey en bekend van de Ierse folkband The Furey Brothers. De groep bestaat verder uit Tony McLaughlin (bas en mandoline), Paul Butler (toetsen en zang), Alex Borwick (trombone en banjo) en Peter Hopkins (drums en percussie). Eerder dit jaar stond The Young Folk al op Eurosonic Noorderslag. In maart komt The Young Folk terug naar Nederland ter promotie van hun tweede album.

The Young Folk
Datum: Zondag 6 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek