Will and the People naar Patronaat

Ticketmaster

Stilstaan op de vrolijke indie, rock en ska klanken van deze Britten is haast onmogelijk. Will and the People staat bekend om hun energieke shows met een zomers randje en zullen op 6 mei de temperatuur in de zaal doen laten stijgen! Met hun nieuwe single ‘Wasting Time’ op zak bereidt de Engelse band ons alvast voor op nieuw aanstekelijk materiaal dat binnenkort uit zal komen. De vier onafscheidelijke vrienden laten zich inspireren door bands als The Police, Bob Marley en Madness. Dat de band koning is in hits bewezen ze al met de zomerhit ‘Lion In The Morning Sun’, dat in 2012 veelvuldig op de radio en op de festivalheides klonk.

Will and the People
Datum: Vrijdag 06 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang: 20.45 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek