Haken naar de Boerderij

Ticketmaster

De progressieve rockband Haken werd in 2007 opgericht en is afkomstig uit Londen. Hun debuutalbum Aquarius werd in 2010 uitgebracht en vergelijkingen met Yes en Dream Theater werden al snel gemaakt. Inmiddels heeft de band drie albums en twee EP’s op haar naam staan. Op hun nieuwste release, de EP Restoration (2014), bewijst de band wederom ook liefhebbers van bands als Gentle Giant en Jethro Tull te boeien.

Haken’s debuutalbum Aquarius werd in 2010 uitgebracht en daarna raakte hun carriere in een stroomversnelling. Ze stonden in het voorprogramma van bands als Riverside. In 2012 was Haken voor het eerst te zien in de Boerderij tijdens een co-headline show met Headspace. Het jaar daarop prijkte hun geweldige album “The Mountain” beoven aan in veel progressieve jaarlijsten, waaronder de lijst van PROG magazine. In 2014 was Haken één van de hoogtepunten van de derde editie van het Progdreams Festival in de Boerderij. Intense progressieve rock nummers van hoog niveau, gespeeld door topmuzikanten!

Haken
Datum: vrijdag 27 mei 2016
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek