Maiden United naar 013

Ticketmaster

Als je het kort door de bocht opschrijft, is Maiden UniteD een tribute band. Maar Maiden UniteD is ook zoveel meer. Onder leiding van Joey Bruers (Up The Irons) komen er elke keer weer andere muzikanten mee op tour om nieuwe, akoestische versies te spelen van Iron Maiden nummers. En dat zijn niet de minste hoor. Leden van nationale topbands als Within Temptation, Textures, Orgel Vreten, The Gathering, Agua de Annique, Daybroke, Stream Of Passion en rapper/zanger Wudstik hebben al op het podium gestaan met Bruers. Maar ook internationale helden als Luke Appleton (Iced Earth), Damian Wilson (Threshold), Perttu Kivilaakso (Apocalyptica) en Lee Morris (Paradise Lost) deden mee. Zelfs oud-Iron Maiden frontman Paul Di’Anno!

In 2015 verscheen alweer het derde album ‘Remembrance’. En met dat album onder de arm komen ze vandaag naar 013. Wie er deze keer op het podium staan? Dat maken we later bekend. Maar dat er weer schitterende uitgeklede versies van één van de allerbeste metalbands aller tijden ten gehore gebracht gaan worden? Dat staat vast.

Maiden United
Datum: vr 28 okt ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek