Phil Campbell’s All Starr naar 013

Ticketmaster

013 en Motörhead gaan al lang terug. De band speelde de laatste show ooit in Noorderligt én ze waren aanwezig op ons 10-jarig jubileum. Ja, wij hebben altijd een zwakte gehad voor de heavy rock ‘n’ roll van de Britten en we hadden ze ook graag nog eens teruggehaald, maar na het spijtige verlies van Lemmy gaat dat uiteraard niet meer gebeuren. Motörhead is no more.

Maar long-time gitarist Phil Campbell weet natuurlijk niet van ophouden. De joviale ‘Wizzö’ is geboren om op het podium te staan. Daarom vormt hij met zijn drie zoons de nieuwe groep Phil Campbell’s All Starr Band. Wat ze spelen? Kontenschoppende HARDROCK! Uiteraard zullen er flink wat nummers van Motörhead voorbij komen, maar ook andere covers . Als het maar snel en hard is. Voor een avondje ouderwetse rock ’n’ roll, bier drinken, metalhorns, luchtgitaar, meeschreeuwen met de classics en een laatste eresaluut aan Motörhead moet je vanavond bij deze levende legende zijn. Cause the only way to feel the noise is when it’s good and loud!

Phil Campbell’s All Starr Band
Datum: 29 april
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 4 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek