The Brew naar 013

Ticketmaster

Regelrecht uit de jaren 60 en 70! Het Britse trio The Brew maakt bluesrock die gestroomlijnd wordt door vintage amps en ’59 Les Paul gitaren. Dit gitaar-bas-drums trio kent duidelijk de beste rockklassiekers aangezien zij op het podium uit dezelfde vijver vist als de rockgoden van The Who, Led Zeppelin en Cream. Maar zij zijn alles behalve slechte kopie!

Met hun laatste album ‘Control’ probeerde de band haar energieke live performance om te zetten naar een album. En hoe! Door de live setup, bluesy gitaarlicks en stuwende drums krijg je spontaan zin om als een ware Pete Townshed door je huiskamer heen te springen. Bijzonder feit is dat de band alle tracks op dit album vernoemde naar de bedieningsknoppen van een stereo installatie. Daarom zetten wij ‘Control’ nog even op ‘Repeat’.

The Brew
Datum: 04 november
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 6 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek