The Dublin Legends naar 013

Ticketmaster

Toen we in 2012 The Dubliners boekten voor oktober, kregen we in april het droevige bericht dat oprichter Barney ‘Banjo’ McKenna gestorven was. De show in 013 ging nog door als ode aan Barney, maar daarna viel The Dubliners uiteen. Tot nu. Want McKenna zou niet gewild hebben dat die prachtige Ierse folkmuziek nooit meer ten gehore gebracht zou worden. Dus krijgt The Dubliners een doorstart als The Dublin Legends.

Sean Cannon, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchcorn zijn allemaal legendes in de Ierse folkmuziek. Cannon en Campbell zijn 30 jaar lid geweest van The Dubliners. O’Conner schoof de laatste paar tours aan en had zijn eigen bekende Ierse band: Four Men & A Dog. Watchorn tenslotte is al jaren 1 van de 5 beste banjospelers in Ierland. Vanavond spelen ze de bekende tijdloze Keltische muziek. Opdat we The Dubliners nooit zullen vergeten!

The Dublin Legends
Datum: zo 2 okt ’16
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start zaterdag 6 februari ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek